MIRËSEVINI NE FAQEN ZYRËTARE TË KOMPANISË

Transporti Kufomave Funerali - Avni Elezi

Transport i Kufomave, Bartje e Kufomave, Transport Kufomash

Bartja e Kufomave bëhet nga e gjith Europa!

Gjermania, Zvicerra, Austria, Sllovenia, Luksemburgu, Holanda, Belgjika, Franca, Italia, Norvegjia, Danimarka, Suedia etj.

Këshillat se si te veproni ne rast vdekjeje!

Rekomandimet dhe Këshillimet mundë bëhen përmes Telefonit, me Shkrim apo personalisht të vini tek zyret tona!

Transport i kufomave me Veturë

Transporti Kufomave Funerali - Avni Elezi ofron shumë shërbime duke përfshirë edhe Transportin e kufomave me Veturë. Humbja e jetës së të afërmit është një përvojë tronditëse, e veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që përkeqësohet nga çështja e transportit të kufomës për në atdhe. Ne Transporti Kufomave Mergimi kryejm transportin e kufomës me makina/vetura speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.

Transport i kufomave me Aeroplan

Transporti Kufomave Funerali - Avni Elezi ofronë shumë shërbime duke përfshirë edhe Transportin e kufomave me Aeroplan. Humbja e jetës të së afërmëve është një përvojë tronditëse, e veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që tepër përkeqësohet nga çështjet e transportit të kufomave për në atdhe. Ne në Transporti Kufomave Mergimi kryejm Transportin ajror të kufomave (me aeroplan), dhe nëpërmjet agjensive më të besuara me destinacion vendlindjen e të ndjerit.

TRANSPORTI I KUFOMAVE

Transporti i Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit.

RREGULLIMI I DOKUMENTACIONIT

Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e tëndjerit brenda 24 Orëve.

ORGANIZIM TË RITUALEVE

Ndërsa sipas kërkesës tuaj Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

KONTAKTET TONA

Tel: +4915152507256 / E-Mail: info@transport-kufomave.de

24/7 Ne dispozicionin tuaj!

Ne ju ofrojmë Shërbim 24 Orë në çdo kohë pa marrë parasysh festat ju mund të na kontaktoni në 7 ditë të javes!

Informacione, Rekomandime dhe Këshilla për rastet tuaja!

Transporti i Kufomave nga Norvegjia

Kompania jonë Transporti Kufomave – Mergimi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të…

Transporti i Kufomave nga Luksemburgu

Kompania jonë Transporti Kufomave – Mergimi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të…

Transporti i Kufomave nga Italia Zvicerra

Kompania jonë Transporti Kufomave – Mergimi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të…

Transporti i Kufomave nga Italia

Kompania jonë Transporti Kufomave – Mergimi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të…

Transporti i Kufomave nga Franca

Kompania jonë Transporti Kufomave – Mergimi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të…

Transporti i Kufomave nga Danimarka

Kompania jonë Transporti Kufomave – Mergimi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të…

Transporti i Kufomave nga Belgjika

Kompania jonë Transporti Kufomave – Mergimi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të…

Transporti i Kufomave nga Austria

Kompania jonë Transporti Kufomave – Mergimi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të…

Transporti i Kufomave nga Suedia

Kompania jonë Transporti Kufomave – Mergimi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të…

Transporti i Kufomes për në Maqedoni

Kompania jonë ka një përvojë mbi 15 vjeçare dhe ka një Staf profesional. Për Sukësesin e aktivitetit tonë, ju kemi borxhë shumë Klientave të cilët janë shumë të knaqur nga…

Transporti i Kufomes për në Malin e Zi

Kompania jonë ka një përvojë mbi 15 vjeçare dhe ka një Staf profesional. Për Sukësesin e aktivitetit tonë, ju kemi borxhë shumë Klientave të cilët janë shumë të knaqur nga…

Transporti i Kufomes për në Kosovë

Kompania jonë ka një përvojë mbi 15 vjeçare dhe ka një Staf profesional. Për Sukësesin e aktivitetit tonë, ju kemi borxhë shumë Klientave të cilët janë shumë të knaqur nga…

Transporti i Kufomave nga Gjermania

Kompania jonë Transporti Kufomave – Mergimi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të…

Modele Arkivolesh

5/5
Kompania jonë ka një përvojë mbi 15 vjeçare dhe staf profesionalë ku 24 orë është në shërbimin tuaj.
Funerali - Avni Elezi
Transporti Kufomave
5/5
Në momentet më të vështira dhe të trishtuara të jetës tuaj, na lejoni që të jemi pranë jush!
Funerali - Avni Elezi
Transporti Kufomave
5/5
Dhashte zoti qe kurre te mos keni nevoj per ne, por ne do të jemi 24 orë në shërbimin tuaj.
Funerali - Avni Elezi
Transporti Kufomave

Transporti i Kufomave nga e gjithë Europa për në Vendlindje!

Transporti i Kufomave nga Gjermania, Transporti i Kufomave nga Zvicerra, Transporti i Kufomave nga Austria, Transporti i Kufomave nga Luksemburgu, Transporti i Kufomave nga Sllovenia, Transporti i Kufomave nga Holanda, Transporti i Kufomave nga Belgjika, Transporti i Kufomave nga Franca, Transporti i Kufomave nga Italia, Transporti i Kufomave nga Norvegjia, Transporti i Kufomave nga Danimarka, Transporti i Kufomave nga Suedia.