Skip to content

Si duhet të veproni në rast Vdekjeje të Antarit të Familjes?

Rekomandimet se si te veproni ne rastin e vdekjes se antarit te familjes!

Kontakti: +491741006637

Telefononi patjeter kompaninë tonë që më lehtësi të zgjidhni çështjet së si të veprohet lidhur me dokumentacionin, pergatitjen e formaliteteve dhe procedurat që nevoiten për transportin e kufomes deri tek vendlindja e të ndjerit.

Këshillimet mundë bëhen përmes Telefonit, me Shkrim apo personalisht të vini tek zyret tona!

Na Kontaktioni në Nr.Tel:

+4915152507256

Transporti i Kufomes për në vendin e Origjines – Ne do të kujdeset për përgatitjen e të gjihta formaliteteve gjatë procesit të Bartjes se Kufomes!

Transporti i Kufomes për në Vendlindje

Na lejoni gjithëashtu tiu marrim Brengat e Juaja

Bartja e Kufomave nga vendet Europiane për në Atëdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me Autoveturat më moderne dhe plotsisht me ajrë të kondisionuar, si dhe Aeroplan. Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si p.sh: Rregullimin e Dokumentacionit përkatës për transferimin e Kufomës, porositjen e Arkivoleve sipas kërkesës si dhe Ritualet Fetare.