Skip to content

Këshilla dhe Udhëzime se si të veproni më rastin e humbjes së familjarit tuaj!

Këshilla dhe Udhëzime se si te veproni ne rastin e vdekjes se antarit te familjes!

Kontakti: +491741006637

Telefononi patjeter kompaninë tonë që më lehtësi të zgjidhni çështjet së si të veprohet lidhur me dokumentacionin, pergatitjen e formaliteteve dhe procedurat që nevoiten për transportin e kufomes deri tek vendlindja e të ndjerit.

Këshillimet mundë bëhen përmes Telefonit, me Shkrim apo personalisht të vini tek zyret tona!

Na Kontaktioni në Nr.Tel:  +4915152507256

Na lejoni gjithëashtu tiu marrim Brengat e Juaja

Bartja e Kufomave nga vendet Europiane për në Atëdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me Autoveturat më moderne dhe plotsisht me ajrë të kondisionuar, si dhe Aeroplan. Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si p.sh: Rregullimin e Dokumentacionit përkatës për transferimin e Kufomës, porositjen e Arkivoleve sipas kërkesës si dhe Ritualet Fetare.

Transporti i Kufomes për në Vendlindje

Transporti i Kufomes për në vendin e Origjines – Ne do të kujdeset për përgatitjen e të gjihta formaliteteve gjatë procesit të Bartjes se Kufomes!